Ķēniņam divas rezultatīvas piespēles, Gudļevskim četras ielaistas ripas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš piektdien izdarīja divas rezultatīvas piespēles, taču viņa pārstāvētā komanda Jutikas «Comets», tāpat kā vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakūzu «Crunch» cieta neveiksmes Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionāta spēlēs.

«Comets» viesos ar 4:7 zaudēja Ročesteras «Americans». Ķēniņš asistēja trešo un ceturto vārtu gūšanā, viņš divas reizes meta pa vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes par saķeršanos ar Niku Petrecki, bet spēli beidza ar lietderības rādītāju +2, kas bija labākais zaudētāju rindās.

Savukārt Gudļevskis «Crunch» vārtos atvairīja 30 no 34 Adirondakas «Flames» metieniem, bet Sirakūzu komanda cieta neveiksmi ar 1:4.

Šosezon Ķēniņš 15 spēlēs ir guvis trīs vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles. Savukārt Gudļevskis deviņās spēlēs ir izcīnījis sešas uzvaras, vidēji mačā atvairot 90,2 procentus metienu.

Sirakūzu «Crunch» Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu, bet Jutikas «Comets» ir Rietumu konferences līdervienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu