Rinke-Leitāns gūst pirmos vārtus šīs sezonas Vācijas hokeja čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: erc-ingolstadt.de

Latviešu izcelsmes uzbrucējs Edijs Rinke-Leitāns piektdien guva savus pirmos vārtus šīs sezonas Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) regulārā čempionāta spēlēs, bet viņa pārstāvētā valsts čempionvienība Ingolštates ERC izbraukumā ar 4:6 (1:1, 1:4, 2:1) zaudēja pieredzējušā uzbrucēja Herberta Vasiļjeva pārstāvētājai Krēfeldes «Pinguine» komandai.

Rinke-Leitāns guva savas komandas pirmos vārtus, kad pirmās trešdaļas 18.minūtē panāca rezultātu 1:1.

Uzbrucējs mača gaitā veica vienu metienu pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.

Šīs sezonas deviņos mačos 23 gadus vecais Rinke-Leitāns guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr Vasiļjevs šīs spēles statistikā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

ERC komanda līdz ar to pārtraukusi četru uzvaru sēriju.

Citviet trešo zaudējumu pēc kārtas piektdien piedzīvoja Augsburgas «Panther» vienība ar aizsargu Arvīdu Reķi ierindā, kas izbraukumā ar 1:5 (1:2, 0:2, 0:1) atzina Berlīnes «Eisbaren» hokejistu pārākumu.

Reķis šajā mačā tika pie divu minūšu noraidījuma, sekojušajā mazākumā viesiem gūstot savus vienīgos vārtus, un negatīva lietderības koeficienta -1.

Čempionāta kopvērtējumā ERC hokejisti ar 36 punktiem 19 spēlēs ir ceturtie, «Pinguine» ar iekrātiem 32 punktiem 21 mačā ir astotie, bet ar 27 punktiem 20 cīņās 11.pozīcijā seko «Panther» vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu