Girgensonam piespēle, «Sabres» svin trešo uzvaru pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Trešo uzvaru pēc kārtas Bufalo «Sabres» vienībai pagājušajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā palīdzēja izcīnīt Zemgus Girgensons, kura pārstāvētā vienība ar 2:1 izbraukumā pieveica Vašingtonas «Capitals» komandu.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 21 minūti un 13 sekundes, kuru laikā lika lietā četrus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Punktu par rezultatīvu piespēli (sk. video) Girgensons nopelnīja otrās trešdaļas vidū, kad precīzi meta Mets Molsons, atklājot mača rezultātu. Trešajā trešdaļā mājinieki (Mets Niskanens) panāca izlīdzinājumu, bet vēlāk punktu spēlei pielika «Sabres» uzbrucējs Torijs Mičels.

Par mača spožāko zvaigzni atzina «Sabres» vārtsargu Jonasu Enrotu, kurš atvairīja 43 metienus.

Aizvadītā šīs sezonas 21 mačā Girgensons izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, ar nopelnītiem 11 punktiem ieņemot trešo vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Nākamo maču Bufalo hokejisti aizvadīs 26. novembrī, kad savā laukumā uzņems Vinipegas «Jets».

Ar nopelnītiem 14 punktiem «Sabres» joprojām atrodas pēdējā vietā (16.) turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu