«Dinamo» pirmo reizi Rīgā KHL spēlē uzņems «Jokerit»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» pirmdien astoņu mājas spēļu sērijas piektajā mačā pirmo reizi savā laukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē uzņems Helsinku «Jokerit» un centīsies pagarināt četru uzvaru sēriju.

Mača sākums «Arēnā Rīga» paredzēts plkst. 19.30, un spēles tiešraidi varēs redzēt TV6 un «Viasat Sport Baltic» kanālos.

Abas komandas šosezon divas reizes jau ir tikušās - Helsinkos 29. septembrī un 15. oktobrī, kad mājinieki uzvarēja attiecīgi ar 3:2 un 5:2.

Rīgas «Dinamo» mājas spēļu sēriju sāka ar panākumiem pret Minskas «Dinamo» ar 4:1, Maskavas «Dinamo» ar 3:1, Bratislavas «Slovan» ar 1:0 pēcspēles metienos un Sanktpēterburgas SKA ar 4:2.

«Jokerit» Rīgā ierodas no Zagrebas, kur iepriekšējā spēlē sestdien ar 3:1 pārspēja «Medveščak», pagarinot uzvaru sēriju līdz četriem mačiem.

Rietumu konferences tabulā Rīgas komanda joprojām ieņem priekšpēdējo - 13. vietu ar 37 punktiem 31 spēlē, no izslēgšanas spēlēs vietu garantējošās astotās vietas atpaliekot par sešiem punktiem, bet «Jokerit» ir trešie ar 66 punktiem 30 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu