Kriss Holts: Mana mīļākā komanda ir Rīgas «Dinamo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kādreizējais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas vārtsargs Kriss Holts neslēpj, ka viņa mīļākā vienība ir tieši Latvijas, kuru viņš pārstāvēja divas sezonas.

29 gadus vecais vārtsargs šogad pārstāv Itālijas spēcīgākās līgas vienībā «Ritten». Līdzšinējās 11 spēlēs viņš savos vārtos vidēji ielaidis tikai 1,72 ripas, atvairot 94,1% pretinieku metienu.

«Mana mīļākā komanda ir Rīgas «Dinamo»,» vietnē «šaiba.kz» citēts Holts. «Rīgā pavadīju divas brīnišķīgas sezonas. Man patīk pilsēta, atmosfēra, līdzjutēji. Ja es saņemtu piedāvājumu, «Ritten» komanda man šķēršļus neliktu. Jūtu, ka esmu pelnījis spēlēt KHL čempionātā.»

Iepriekšējā vasarā viņam bijusi iespēja atgriezties KHL, bet līdz kontraktam Holts tā arī netika. Tikmēr «Ritten» vienība bez ilgām pārrunām vārtsargam atvēlēja vietu sastāvā.

«Joprojām vēlos atgriezties KHL, un tas ir mans galvenais mērķis. Gribu pierādīt, ka joprojām esmu labs un man ir lieliska statistika. KHL ir labākā līga Eiropā, tādēļ centīšos tur atgriezties,» skaidro Holts.

2013./2014. gada sezonu Holts izlaida.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu