Nosaukti KHL nedēļas labākie spēlētāji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Bratislavas «Slovan» vārtsargs Jūhans Baklunds, Ufas «Salavat Julajev» aizsargs Kirils Koļcovs un Novosibirskas «Sibrj» uzbrucējs Jarno Koskiranta nosaukti par pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

Baklunds iepriekšējā nedēļā piedalījās divos mačos, vienā no tām paliekot nepārspēts. Vidēji spēlē viņš atvairīja 98,21% pretinieku metienu.

Spēlē ar Rīgas «Dinamo» Baklunds savos vārtos ielaida vienu ripu, Slovākijas komandai piedzīvojot zaudējumu 0:1 pēcspēles metienu sērijā.

Tikmēr Artūra Kuldas komandas biedrs Koļcovs «Salavat Julajev» rindās divās spēlēs izcēlās ar trīs vārtu guvumiem un trīs rezultatīvām piespēlēm, bet lietderības koeficients bija +3.

Par labāko uzbrucēju nosauktais Koskiranta trīs mačos guva četrus vārtus, veica trīs rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +4. Spēlē pret Kazaņas «Ak Bars» viņš izcēlās ar «hat-trick» jeb trīs vārtu guvumiem.

Savukārt par labāko jauno spēlētāju atzina Pētera Skudras vadītās Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienības aizsargu Artjomu Blažijevski, kurš divās spēlēs guva vienus vārtus. Vidēji laukumā viņš pavadīja 20 minūtes un 42 sekundes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu