Ābols: Noraidījumu sērija salauza spēles gaitu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pirmdien «Arēnā Rīga» savā laukumā Rīgas «Dinamo» ar rezultātu 3:4 piekāpās Helsinku «Jokerit» vienībai. Somijas klubs rīdziniekus pārspēja ar spēli skaitliskajā vairākumā, pēc mača preses konferencē norādīja «Dinamo» galvenais treneris Artis Ābols.

Viņš atzina, ka sākums komandai izdevās labs, kad «Dinamo» panāca rezultātu 3:1, taču turpinājumā noraidījumu sērija salauza spēles gaitu. «Jau pirms spēles brīdināju spēlētājus par «Jokerit» vadošo maiņu Ūmarks - Mozes - Koukals. Viņi ar aizsargu palīdzību mūs nogalināja vairākumā,» sacīja Ābols.

Mača otrajā periodā «Dinamo» spēlētāji trīs reizes nopelnīja divu minūšu sodu par spēli ar augstu paceltu nūju. Ābols nezināja rast tam citu izskaidrojumu kā - spēlētāju neuzmanība.

Trešajā periodā «Dinamo» vārtos Jakūba Sedlāčeka vietā stājās jauniegūtais Džefs Delorjē, kuram šis bija debijas mačs. «Sedlačeks nebija slikts. Spēle gāja nepareizi, tāpēc vajadzēja kaut ko mainīt,» norādīja Ābols.

Savainotie spēlētāji Georgijs Pujacs un Kaspars Saulietis sākuši trenēties ar komandu, atklāja Ābols. Savukārt par Aleksandra Jerofejeva sniegumu, kurš «Dinamo» pievienojās oktobra sākumā, treneris izteicās kodolīgi - solīdi.

«Jokerit» komandas galvenais treneris Erka Vesterlunds atzina, ka viņš ir lepns par savu komandu. «Rīga labi sāka spēli pirmajā periodā. Mēs nebijām tam gatavi, bet otrajā un trešajā periodā komanda parādīja raksturu,» teica «Jokerit» treneris.

Turnīra tabulā Rietumu konferencē «Jokerit» ar 69 punktiem 31 spēlē ieņem 3.vietu, savukārt «Dinamo» ar 37 punktiem 32 mačos ir pēdējie Rietumos - 14. pozīcijā.

Nākamo maču Rīgas «Dinamo» aizvadīs piektdien, 28.novembrī, savā laukumā pret Habarovskas «Amur». Rīdziniekiem tas būs sestais mačs astoņu mājas spēļu sērijā.

Artis Ābols: mūsu noraidījumu sērija salauza mums spēli

A photo posted by Dinamo Rīga (@dinamorigaofficial) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu