Video: Treneris Nazarovs turpina ārdīties KHL spēļu laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Karstasinīgais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Astanas «Baris» galvenais treneris Andrejs Nazarovs pirmdien kārtējo reizi izcēlies ar ļoti nedisciplinētu uzvedību. Spēlē pret Kazaņas «Ak Bars» (2:3) viņš nebija apmierināts ar Aleksandra Svitova rīcību. Atrazdamies uz spēlētāju soliņa, Nazarovs uzbrucējam meta ar dzēriena pudeli, pēc mača «trīs mājas tālāk» pasūtīja žurnālistu.

Nazarovs šādi rīkojās, jo jau 13. sekundē pieredzējušais (32) Svitovs izkāvās ar 19 gadus veco «Baris» aizsargu Damiru Rispajevu, par ko abi hokejisti saņēma piecu minūšu noraidījumu.

40 gadus vecais Nazarovs tika diskvalificēts līdz spēles beigām, jo Svitova virzienā raidīja dzēriena pudeli. Tas notika brīdī, kad treneris atradās uz soliņa, bet hokejists uz ledus.

Viens no mača galvenajiem arbitriem Kazaņas arēnā bija soms Jurī Renne, kurš ar Nazarovu sarunājās angļu valodā. Treneris somam agresīvā tonī teica: «Mācies krievu valodu. Tu esi Krievijā. Ok?»

Pēc mača Nazarovs trīs mājas tālāk pasūtīja kādu Krievijas žurnālistu.

Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētās komandas galvenais treneris Nazarovs ar nedisciplinētu rīcību izcēlies vairākkārt, saņemot diskvalifikācijas uz vairākām spēlēm. Viņu, visticamāk, gaida bargas sankcijas no KHL Disciplinārās komitejas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu