Nazarovs sarunā ar žurnālistu: Ejiet d**st, tā arī uzrakstiet - ejiet d**st!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Savu nesavaldību pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pirmdienas mača kārtējo reizi nodemonstrēja Astanas «Baris» komandas galvenais treneris Andrejs Nazarovs.

Spēlē pret Kazaņas «Ak Bars» (2:3) Nazarovs nebija apmierināts ar Aleksandru Svitovu, kas izkāvās ar 19 gadus veco «Baris» aizsargu Damiru Rispajevu. Pēc kautiņa Nazarovs, atrazdamies uz spēlētāju soliņa, Svitovam meta ar ūdens pudeli un saņēma sodu līdz mača beigām.

Pēc cīņas Nazarovs savu dialogu ar žurnālistiem sāka aizskarošā un nepieklājīgā formā. «Ej d**st. Divi vārdi - ej d**st. Tā arī uzrakstiet: ej d**st.»

Vēlāk Nazarons nedaudz nomierinājās un uzslavēja 19 gadus veco aizsargu. «Izcelšu Rispajeva sniegumu. Grūtā situācijā viņš meta izaicinājumu Svitovam. Kā saka Kazahstānā - viņš ir kareivis. Kas notika pēc cīņas? Jūs visi paši redzējāt.»

Tikmēr pats Svitovs garos komentāros pēc cīņas neizplūda. «Pasveiciniet Nazarovu. Uzrakstiet, ka viņš ir Buratino.»

Šī nav pirmā reize šosezon, kad Nazarovs izcēlies ar skandālu. Pirms neilga laika krievu speciālists tika diskvalificēts uz sešiem mačiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu