Noskaties: Girgensons izrāda Bufalo «Sabres» ģērbtuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Pie Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona viesojās LTV raidījums «Sporta studija». Hokejists bija pretimnākošs un izrādīja savas komandas ģērbtuves.

«Es esmu viens no tiem, kas visvairāk laika pavada, cilājot svarus,» atklāja Girgensons. «Skriešana un braukšana ar velotrenažieri man nepatīk.»

Bufalo «Sabres» trenažieru zāle ir aprīkota ar jaunākajām tehnoloģijām, kur katrs spēlētājs var sekot līdzi savai fiziskajai kondīcijai. «Šodien treniņā zaudēju nepilnus divus kilogramus ķermeņa masas. Ja nav fiziskās aktivitātes, tad dienā man jāuzņem 2134 kalorijas, ja sanāk nodedzināt 1000 kaloriju, tad jāuzņem 3774 kalorijas.»

20 gadus vecais Girgensons atrādīja «Sabres» komandas neoficiālo trofeju - samuraju zobenu, kas tiek nodots labākajam spēlētājam. «Šis zobens pienākas mača pirmajai zvaigznei. Neatceros kad, bet vienu reizi arī es to saņēmu.»

«Viena no iecienītākajām spēlētāju istabām ir vannas telpa. Auksto vannu es neizmantoju, bet apmeklēju tikai silto. Aukstums man galīgi neiet pie sirds,» atklāja latvietis.

Ekskursiju pa «Sabres» kluba telpām Girgensons noslēdza ģērbtuvē, kurā hokejisti aizvada NHL spēles. «Šī telpa man ir visiemīļotākā. Te tiek atstātas visas emocijas.

Uzskatu, ka šī ir viena no labākajām ģērbtuvēm visā NHL.»

Šīs sezonas 21 NHL mačā Girgensons guvis 6 vārtus, izdarījis 5 rezultatīvas piespēles un iekrājis labāko lietderības koeficientu (+5) visā «Sabres» komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu