«Rīgas» hokejistiem smaga sagrāve MHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/www.dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārajā čempionātā otrdien neveiksmīgi uzsāka četru mājas spēļu sēriju pret Baltkrievijas klubiem, ar 1:7 (0:2, 0:3, 1:2) piedzīvojot sagrāvi pret Minskas «Junostj», ko pārstāv uzbrucējs Deniss Baškatovs.

Šī ir Latvijas komanda otrā lielākā sagrāve šosezon.

Sešus no vārtiem viesi guva, spēlējot vienādos sastāvos. Spēli rīdzinieki sāka ar Nilu Grīnfogelu vārtos, kurš tika nomainīts otrās trešdaļas sestajā minūtē pēc trešās ielaistās ripas, bet viņa vietā stājās Salvis Balandīns. Viņš kapitulēja divas reizes, bet trešo trešdaļu vārtos atkal uzsāka Grīnfogels.

Vienīgos vārtus mājinieku labā guva Nikolajs Jeļisejevs, kurš trešās trešdaļas 15.minūtē vairākumā panāca cīņas gala rezultātu.

Izceļams, ka viesi pirmos un otros vārtus pirmajā trešdaļā guva ar 39 sekunžu intervālu, bet sestajos gūtajos vārtos trešās trešdaļas trešajā minūtē ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī Baškatovs, kurš spēlēja «Junostj» trešajā maiņā.

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet sestdien un svētdien gaidāmi dueļi pret citu Baltkrievijas komandu Bobruiskas «Dinamo-Šiņņik», noslēdzot novembra spēļu ciklu.

«Rīga» ar «Junostj» divreiz tikās pirms vairāk nekā nedēļas, rīdziniekiem esot pārākiem abos mačos - ar 1:0 un 3:2 (pagarinājumā).

Minskas vienība šobrīd izcīnījusi trīs panākumus pēc kārtas.

Latvijas uzbrucējs Baškatovs šosezon 29 spēlēs atzīmējies ar četriem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Ar 38 punktiem 29 mačos «Rīga» Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē, kamēr «Junostj» 31 spēlē izdevies iekrāt par četriem punktiem vairāk un atrasties pozīciju augstāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu