Krievu futbola leģenda: Nazarovs ir recidīvists, viņam ir psihiskas problēmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Asus vārdus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Astanas «Baris» galvenajam trenerim Andrejam Nazarovam veltījis Krievijas futbola eksperts Aleksandrs Bubnovs.

«Ko jūs man par Nazarovu stāstāt? Visi šie incidenti parāda viņa kultūras līmeni - tas ir pirmkārt. Otrkārt, viņš jau vairākas reizes ir brīdināts un diskvalificēts. Ja tas pastāvīgi atkārtojas - viņš ir recidīvists,» sacīja Bubnovs.

Atgādināsim, ka 40 gadus vecais Nazarovs pirmdien Kazaņā iesaistījās domstarpībās ar «Ak Bars» uzbrucēju Aleksandru Svitovu, kurš mača sākumā izvicināja dūres ar 19 gadus veco «Baris» aizsargu Damiru Rispajevu. Nazarovs Svitovam meta ar ūdens pudeli, vēlāk uzbrūkošā tonī runāja ar galvenajiem tiesnešiem un pēc tam «divas mājas tālāk» pasūtīja žurnālistus.

«Viņam ir psihiskas problēmas vai vēl kaut kas. Kā, lai ar viņu runā, ja viņš nesaprot cilvēciski? Nazarova uzvedība ļoti slikti ietekmē bērnus un jauniešus,» skaidroja futbola leģenda.

«Runājot par žurnālista aizvainošanu, esmu pilnīgi pret lamu vārdiem,» atzina Bubnovs. «Stadions ir publiska vieta. Mūsu sabiedrībā acīmredzot ir pieņemts, ka drīkst apsaukāt, aizvainot un pasūtīt. Ir jāpieņem bargākie sodi.»

KHL Disciplinārā komiteja, izskatot notikušo Kazaņā, nolēma atstāt spēkā mača laikā Nazarovam piespriesto sodu (2+20 minūtes), kā arī piespriest četru spēļu diskvalifikāciju.

Tāpat ar 100 000 rubļu (1777 eiro) naudas sodu sodīta «Baris» un «Ak Bars» komanda.

Iepriekš KHL Disciplinārās komitejas (DK) priekšsēdētājs Valērijs Kamenskis izteicās, ka Nazarovs tiks sodīts bargāk nekā sezonas sākumā, kad viņam piesprieda sešu maču diskvalifikāciju. Toreiz treneris tiesnešu, skatītāju virzienā rādīja aizskarošus žestus, meta tiesnešiem ar pudeli un dvieļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu