«Dinamo» konferenču pastarīšu duelī uzņem «Amur»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, «Arēnā Rīga» spēkiem mērojoties ar Tālo Austrumu vienību Habarovskas «Amur». Mača sākums plkst. 19.30, to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Arta Ābola vadītajai komandai šī savā laukumā būs sestā spēle pēc kārtas. Iepriekšējos piecos mačos «Dinamo» hokejisti izcīnīja četrus panākumus, bet joprojām atrodas pēdējā vietā Rietumu konferences turnīra tabulā.

«Amur» komanda uz Rīgu devusies no Habarovskas, kur pēdējā spēlē 2:1 principiālā duelī apspēlēja Vladivostokas «Admiral».

Tālo Austrumu vienību pārstāv kādreizējais Rīgas «Dinamo» uzbrucējs slovāks Marsels Haščāks, kurš šosezon 26 mačos guvis 4 vārtus un veicis 3 rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir negatīvs -5.

Latvijas komandā rezultatīvākā spēlētāja godu dala Lauris Dārziņš ar Miku Indraši, kuri katrs guvuši pa sešiem vārtiem un izpildījuši 10 rezultatīvas piespēles partneriem.

Abām vienībām šosezon paredzēta tikai viena savstarpēja tikšanās.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 32 spēlēs nopelnītiem 37 punktiem atrodas pēdējā, 14. vietā, kamēr «Amur» 32 mačos nopelnīti 28 punkti un pēdējā vieta (14.) Austrumu zonā.

Dienu vēlāk «Dinamo» savā laukumā gaida tikšanās ar Novokuzņeckas «Metallurg».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu