Mozjakins kļūst par pirmo hokejistu, kurš KHL nopelnījis 500 rezultativitātes punktus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Magņitogorskas «Metallurg» līderis Sergejs Mozjakins ceturtdien guva divus vārtus, kļūstot par pirmo hokejistu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kurš tajā nopelnījis 500 rezultativitātes punktus.

Mozjakins pie sava 500. punkta tika spēlē pret Toljati «Lada», kad spēles 21. minūtē panāca 1:1. Savukārt cīņas 39. minūtē viņš guva savus otros vārtus, panākot 3:1 viesu labā.

Gagarina kausa ieguvēji no Magņitogorskas uzvarēja ar 4:2.

Mozjakinam septiņās KHL sezonās ir izdevies gūt 224 vārtus un atdot 277 rezultatīvas piespēles. Viņš četras reizes ir kļuvis par līgas rezultatīvāko spēlētāju (pirmajās divās un pēdējās divās sezonās), kā arī divas reizes viņš bijis KHL sezonas labākais vārtu guvējs (iepriekšējās divās sezonās).

Tikmēr uzvaru ceturtdien izcīnīja Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komanda, kas viesos ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Čerepovecas «Severstaļ», gūstot trešo panākumu pēdējās četrās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu