Vai Sprukta dienas «Lokomotiv» sastāvā ir skaitītas?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas centra spēlētāja Jāņa Sprukta pārstāvētais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Jaroslavļas «Lokomotiv» panācis vienošanos ar somu uzbrucēju Petri Kontiolu.

«Lokomotiv» vienības ģenerālmenedžeris Jurijs Lukins pavēstījis, ka līgums ar Somijas izlases uzbrucēju jau esot parakstīts. Šobrīd spēlētājam tiek taisīta Krievijas darba vīza.

Līdz ar to «Lokomotiv» sastāvā no sešiem iespējamiem leģionāriem būs septiņi. Tas nozīmē, ka vienam no viņiem tiks uzteikts darbs.

Visnepārliecinošāko sniegumu no visiem ārzemju spēlētājiem Jaroslavļas komandā līdz šim demonstrējis tieši latvietis Jānis Sprukts. 32 gadus vecais centrs 16 spēlēs iekrājis piecus (1+4) punktus.

30 gadus vecais Kontiola šosezon mēģināja iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Toronto «Maple Leafs», taču tas viņam neizdevās.

Pirms tam Kontiola ļoti veiksmīgi aizvadīja trīs sezonas Čeļabinskas «Traktor» komandas sastāvā. Ar 1 vārtiem un 4 rezultatīvām piespēlēm viņš Somijas valstsvienībai šā gada sākumā palīdzēja izcīnīt Soču olimpisko bronzu.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Lokomotiv» ar 48 punktiem 32 spēlēs atrodas septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu