Ābols par Pujaca kapteiņa uzšuvi: Neko neesam mainījuši, zemteksta tajā nav

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Hokejā uzvarētāju nosaka mazo spēles sastāvdaļu un sīkumu izpilde, un tieši tajā Rīgas «Dinamo» komanda bija pārāka par Habarovskas «Amur», uzskata rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas «Dinamo», turpinot astoņu mājas spēļu sēriju, piektdien ar rezultātu 3:1 (2:1, 1:0, 0:0) uzvarēja «Amur» komandu, kas pašlaik atrodas līgas pēdējā pozīcijā.

«Mums ir jābūt labākiem hokeja mazajās sastāvdaļās, un tieši to komandai teicu pirms mača. Tieši tas nosaka, vai tiek gūtas uzvaras, bet šoreiz tieši sīkumos bijām labāki,» pēc mača izteicās Ābols. «Nospēlējām saturīgi un tikām pie trim punktiem.»

Lai arī šajā mačā laukumā atgriezās iepriekš savainotais aizsargs Georgijs Pujacs, viņa kreklu nerotāja viņam piešķirtais kapteiņa apsējs.

«Pagaidām neko neesam mainījuši, taču zemteksta tajā nav. Redzēsim, kā būs rīt,» situāciju ap komandas kapteini komentēja Ābols.

«Konkurence ir laba lieta, jo vienmēr ir labi, ja ir, no kā izvēlēties,» cīņu par vietu «Dinamo» komandas vārtos komentēja treneris, atzinīgi izsakoties par Džefa Delorjēra pilno debiju Rīgas vienībā. «Viņam tā bija grūta spēle, jo tā bija pirmā šosezon. Tāpat kā komandai - saturīgs sniegums.»

Jau zināms, ka sestdien paredzētajā mačā pret Novosibirskas «Sibirj» komandu rīdzinieku vārtus sargās Jakubs Sedlāčeks.

«Pēc zaudējuma nekad nevaram būt apmierināti. Pretinieks izmantoja savas iespējas, lai arī spēle bija ļoti līdzīga. Paši pieļāvām kļūdas mazākumā, bet «Dinamo» rindās ļoti labi spēlēja vārtsargs,» izcēlās «Amur» komandu vadošais Juka Rautakorpi, piekrītot, ka viņa padotie šoreiz bijuši vājāki tieši sīkajās hokeja sastāvdaļās.

Ilgo mājas spēļu sēriju Rīgas «Dinamo» jau sestdien turpinās ar maču pret Novokuzņeckas «Metallurg» komandu, bet tās noslēgumā pirmdien tiks aizvadīta cīņa ar pēdējā laikā ļoti sekmīgi spēlējošo «Sibirj» vienību.

Pašlaik Rīgas «Dinamo» ar 40 punktiem 33 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu, tomēr devītā vieta ir vien punkta attālumā, bet astotā - sešu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu