Sējējs: Kāpēc atteicāmies no šiem hokejistiem? Viņi neattaisnoja uz sevi liktās cerības

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» plāno lauzt līgumus ar tiem četriem hokejistiem, kuri netiks izvēlēti no atteikuma drafta, kurā otrdien nokļuva uzbrucēji Marcels Hosa, Pjotrs Ščastļivijs, vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Georgijs Pujacs, atklāja kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Sējējs apstiprināja par četrotnes ievietošanu atteikumu draftā. «Kāpēc? Viņi neattaisnoja uz viņiem liktās cerības. Ja viņus neviena komanda neizvēlēsies, tad ar viņiem tiks lauzti līgumi,» skaidroja Sējējs.

Savukārt Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Artis Ābols par kluba lēmumu atteikties no četriem pieredzējušiem hokejistiem Latvijas Televīzijas ziņām sacīja, kā tā profesionālā sportā mēdz notikt. «Sadarbība nebija tik produktīva, kā bija cerēts,» atzina Ābols.

KHL noteikumi paredz, ka tos hokejistus, kurus ievieto atteikuma draftā, 48 stundu laikā var izvēlēties jebkura cita KHL komanda, pārņemot finansiālās saistības, taču nemaksājot kompensāciju.

Ja divu diennakšu laikā tas nenotiek, hokejists ir jānosūta uz fārmklubu, kas Rīgas «Dinamo» gadījumā ir Latvijas čempionātā spēlējošā HK «Liepāja». Otra iespēja ir lauzt ar komandai nevēlamajiem hokejistiem līgumattiecības.

KHL klubi šosezon izmaiņas sastāvā var veikt līdz 25. decembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu