Sējējs: Ar algām un visu pārējo viss ir kārtībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, volontsphotography.com

Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» šī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona ir jānospēlē līdz galam, lai pēc tam raudzītos, kas notiks tālāk, sarunā ar Krievijas medijiem sacīja kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Šobrīd KHL klubu vadītāji atrodas Sočos, lai apspriestu līgas nākotnei svarīgus jautājumus, turklāt turnīra stāvokli ietekmējusi pašreiz Krievijā esošās ekonomiskās problēmas, kas likušas vairākām komandām nonākt nopietnās finansiālās problēmās. Sezonas sākumā problēmas ar naudu bijušas arī Rīgas «Dinamo», taču nu tās esot atrasinātas.

«Situācija klubā vairāk vai mazāk šobrīd ir stabila. Sezonas gaitā hokejistiem ir kavējusies algu izmaksa, taču klubs šobrīd nevienam vairs neko nav parādā,» aģentūra «R-Sport» citē Sējēju. «Tas ir labi. Situācija šobrīd ir stabila - ar algām un visu pārējo viss ir kārtībā. Visi līgumi, kā arī budžets mums ir eiro valūtā.»

Kā zināms, decembra sākumā Krievijas medijos izskanēja informācija, ka KHL varētu atteikties no vairākiem ārzemju klubiem, lai naudu labāk investētu tradīcijām bagāto Krievijas klubu atdzimšanā.

«Baumas vienmēr ir baumas, nevaru tās komentēt. Tiesa, situācija šobrīd nav pārāk skaista, ne tikai sportā. Ļaujiet sezonu nospēlēt līdz galam, bet pēc tam jau skatīsimies, kā dzīvot tālāk,» piebilda Sējējs.

Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris arī atzina, ka viņš šobrīd nav diez ko priecīgs ar komandas sportiskajām veiksmēm KHL turnīrā. «Mums ir atlikusi vēl 21 spēle regulārajā čempionātā, bet no izslēgšanas spēlēm atpaliekam par desmit punktiem. Cīnīsimies līdz galam.»

Rīgas «Dinamo» ar 39 spēlēs izcīnītiem 46 punktiem pašlaik ieņem Rietumu konferences priekšpēdējo - trīspadsmito - vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu