Gudļevskis izcīna uzvaru AHL čempionāta spēlē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: crunch.com

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis trešdien izcīnīja uzvaru Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionāta spēlē viesos.

Gudļevskis atvairīja 27 no 29 metieniem, bet viņa pārstāvētā Sirakjūsas «Crunch» pretinieku laukumā ar 3:2 uzvarēja Ročesteras «Americans». Uzvaru Sirakjūsas komanda nodrošināja trešā perioda sākumā, kad pie rezultāta 2:2 guva izšķirošos vārtus.

Gudļevskim šī bija devītā uzvara šosezon 13 aizvadītās spēlēs, kurās viņš atvairījis 90,0 procentus metienu, vidēji mačā ielaižot 2,95 ripas.

Otrdien uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Tampabejas «Lightning» tika izsaukts Gudļevska komandas biedrs Andrejs Vasiļevskis, kurš tajā pašā dienā debitēja NHL ar izcīnītu uzvaru. Vasiļevskim šosezon AHL bija nedaudz labāka statistika par Gudļevski, kurš NHL debiju piedzīvoja iepriekšējā sezonā.

Citā spēlē aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» viesos ar 2:5 zaudēja Hamiltonas «Bulldogs». Freibergs spēli beidza ar pozitīvu lietderības rādītāju +1 un vienu metienu pa vārtiem. Šī viņam bija tikai trešā spēle AHL čempionātā. Iepriekš Freibergs pārstāvēja Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandu Ontario «Reign».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu