Rīgas «Dinamo» rindās atgriežas Broks Troters

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Krusts/www.agriskrusts.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» sastāvā atgriezies kanādiešu uzbrucējs Broks Troters, vēsta līgas mājas lapa.

27 gadus vecais Kanādas centra uzbrucējs «Dinamo» sastāvā spēlēja 2010./2011. gada sezonā.

Šo sezonu viņš sāka Horvātijas vienībā Zagrebas «Medveščak», bet trešdien kluba vadība ar spēlētāju pārtrauca līgumsaistības. «Dinamo» šķīrās no 2015. gada KHL jauno spēlētāju drafta ceturtās kārtas izvēles tiesībām.

Šosezon Troters, kurš iepriekšējās divas sezonas izlaida, «Medveščak» komandā aizvadīja 16 spēles, gūstot vienus vārtus, un veica piecas rezultatīvas piespēles partneriem. Viņš nopelnījis arī 41 soda minūti un negatīvu lietderības koeficientu -1.

KHL komandas jaunus spēlētājus sastāvam drīkst pieteikt līdz 25. decembrim.

«Dinamo» vienībā Troters piedalījās 60 mačos, kuros izcēlās ar 13 vārtu guvumiem, 22 rezultatīvām piespēlēm un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -4.

Troters savas karjeras laikā divas spēles aizvadījis Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Monreālas «Canadiens».

Otrdien «Dinamo» atteikuma draftā ievietoja slovāku uzbrucēju Marselu Hosu, krievu uzbrucēju Pjotru Ščastļiviju, aizsargu Georgiju Pujacu un vārtsargu Edgaru Masaļski. Ja viņus ceturtdien neviena komanda neizvēlēsies, līgumsaistības ar hokejistiem, visticamāk, tiks pārtrauktas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu