Sējējs: Situācija šobrīd nav viegla ne tikai hokejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, volontsphotography.com

Rīgas «Dinamo» komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā priekšā vēl 21 spēle, un vienība par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā cīnīsies līdz pēdējam, sacīja kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

«Nevarētu teikt, ka šobrīd esam ļoti apmierināti,» komentējot līdzšinējo «Dinamo» sniegumu, izdevumam «Sovetskij Sport» sacīja Sējējs. «Visu ietekmēja komandas komplektācija. Neteikšu, ka esam ļoti slikti spēlējuši. Kā nākas, neiznāca iesākt čempionātu, bija grūtības savākt komandu pēc zaudējumu sērijas.»

Šobrīd līgā ir pārtraukums. Nākamo maču Arta Ābola vadītā vienība aizvadīs 22. decembrī, kad viesos jātiekas ar Somijas komandu Helsinku «Jokerit».

«No astotās vietas atpaliekam tikai par 10 punktiem, un priekšā vēl 21 spēle. Cīnīsimies līdz pēdējam un skatīsimies, kas no tā sanāks,» teica Sējējs.

Otrdien «Dinamo» atteikuma draftā ievietoja slovāku uzbrucēju Marselu Hosu, krievu uzbrucēju Pjotru Ščastļiviju, aizsargu Georgiju Pujacu un vārtsargu Edgaru Masaļski. Sējējam pagaidām nav informācijas, kas notiek ar šiem hokejistiem. Viņš apstiprināja, ka visi minētie spēlētāji pavisam noteikti šosezon Rīgas komandas sastāvā laukumā vairs nedosies.

«Situācija šobrīd nav viegla ne tikai hokejā, bet sportā kopumā,» teica Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris, atbildot uz jautājumu par finansiālo situāciju klubā. «Normāli jāaizvada sezona līdz galam. Pēc tam ieturēsim pauzi un starpsezonā domāsim, kā dzīvosim tālāk.»

Ceturtdien «Dinamo» rindās atgriezās komandā kādreiz spēlējušais kanādiešu uzbrucējs Broks Troters.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu