Lipmans: Tā ir traģēdija, viss pagalam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans ir ļoti neapmierināts ar U-20 izlases sniegumu pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā.

«Traģēdija. Tagad vairs neko nevar izdarīt, viss pa galam. Atbrauks izlase, tad arī pētīsim un runāsim,» sarunā ar «Latvijas Radio» sacīja Lipmans.

Lipmans arī atklāja, ka šosezon LHF ieguldīja ļoti daudz līdzekļus un laiku, lai komandu nodrošinātu ar visu nepieciešamo.

Latvijas U-20 valstsvienība līdz šim izcīnījusi divas uzvaras un piedzīvojusi divas neveiksmes. Pēdējā cīņā ceturtdien mūsu hokejisti piekāpās Itālijas vienaudžiem, zaudējot jebkādas cerības iekļūt elites divīzijā.

«Uzskatu, ka elitē bija jāiekļūst. Šogad komanda mums bija ļoti laba. Diemžēl lielu vainu jāuzņemas treneriem. Valdes sēdē arī pētīsim, kas bija par iemeslu neveiksmei,» skaidroja LHF prezidents.

Šogad pie U-20 nacionālās komandas stūres stājās Ģirts Ankipāns. Šī latviešu speciālistam bija pirmā pieredzē kā galvenajam trenerim.

Pēdējo čempionāta cīņu Latvijas aizvadīs sestdien, tiekoties ar Norvēģijas izlasi. Pirmo vietu A divīzijā izcīnīja Baltkrievijas U-20 izlase, kura trešdien ar 2:1 apspēlēja Latviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu