Girgensona pārstāvētā «Sabres» kapitulē «Avalanche»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā sestdien Zemgus Girgensons un viņa komanda Bufalo «Sabres» ar rezultātu 1:5 savā laukumā piekāpās Kolorādo «Avalanche» vienībai.

«Avalanche» pirmajā periodā panāca 2:0, gūstot vienus vārtus skaitliskajā mazākumā. Kolorādo komanda turpinājumā pārsvaru palielināja līdz 4:0, ko «Sabres» nespēja atspēlēt.

«Sabres» labā vienīgos vārtus šajā mačā guva zviedru uzbrucējs Johans Larsons, kuram karjerā tie bija viņa pirmie vārti NHL čempionātā.

Girgensons šajā mačā nospēlēja 20 minūtes un 28 sekundes, izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, uzvarēja piecos no 16 iemetieniem un spēli pabeidza ar lietderības koeficientu -1.

«Sabres» ar 28 punktiem 33 mačos ieņem 15.vietu starp 16 komandām Austrumu konferencē, savukārt «Avalanche» ar 30 punktiem 32 spēlēs ierindojas 12.pozīcijā Rietumos.

Girgensons šosezon piedalījies 33 mačos, guvis deviņus vārtus, atdevis astoņas rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficientu +2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu