Upītis gūst vārtus arī otrajā cīņā Krievijas Augstākajā līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latviešu uzbrucējs Juris Upītis svētdien guva vārtus arī savā otrajā mačā Krievijas Augstākās hokeja līgā (VHL), palīdzot Angarskas «Jermak» ar 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) izbraukumā pārspēt «Rjazaņ» vienību.

Upītis 39.minūtē, spēlējot vairākumā, atklāja cīņas rezultātu, bet otros vārtus uzvarētāju labā nieka 50 sekundes vēlāk iemeta Romāns Popovs.

Šajā mačā Upītis nospēlēja 15 minūtes un astoņas sekundes, tomēr viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.

«Jermak» komandu pārstāv arī latviešu aizsargs Mārtiņš Jakovļevs, tomēr viņš šai cīņai nebija pieteikts. Angarskas klubs pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Upītis šomēnes tika atbrīvots no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo», bet pirms tam novembrī viņš tika nosūtīts uz vienības fārmklubu «Liepāja», kas spēlē Latvijas čempionātā.

«Jermak» komanda 11.decembrī paziņoja, ka latvietis tai pievienojies uz pārbaudes laiku.

Pašlaik 23 gadus vecais uzbrucējs «Dinamo» komandā aizvadīja četras sezonas, kuru laikā 89 mačos guva desmit vārtus, veica septiņas rezultatīvas piespēles un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Līgas kopvērtējumā Latvijas hokejistu Ērika Ševčenko, Artūra Kuzmenkova un Kirila Tambijeva pārstāvētā čempionvienība Karagandas «Sariarka» no Kazahstānas, ko trenē Leonīds Tambijevs, ar 78 punktiem 36 spēlēs ieņem līderpozīciju, tuvākās konkurentes apsteidzot par 12 punktiem.

Tikmēr «Jermak» komanda ar 45 punktiem 36 mačos joprojām atrodas 19.vietā, bet Balašihas «Dinamo» vienība ar aizsargu Edgaru Siksnu ierindā ar 40 punktiem 34 spēlēs seko 21.pozīcijā.

Šajā VHL sezonā startē 24 klubi, kas aizvadīs divu apļu turnīru. Sekojošajos izslēgšanas mačos iekļūs 16 spēcīgākās līgas vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu