Girgensonam rezultatīva piespēle; «Sabres» pagarinājumā zaudē Bostonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē naktī uz pirmdienu izpildīja Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» vienība ar 3:4 izbraukumā pagarinājumā piekāpās Bostonas «Bruins» komandai.

20 gadus vecais Latvijas uzbrucējs rezultatīvi asistēja somu aizsargam Rasmusam Ristolainenam, kurš otrās trešdaļas 15. minūtē vairākumā panāca rezultātu 2:1 «Sabres» labā.

Girgensons laukumā pavadīja 20 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa pretinieku vārtiem, bloķēja trīs metienus, lika lietā vienu spēka paņēmienu, uzvarēja trijos no 11 iemetieniem un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Laukuma saimnieku rindās ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Dagijs Hamiltons, bet uzvaru «Bruins» vienībai pagarinājumā nodrošināja zviedru uzbrucējs Luī Ēriksons, kurš precīzi meta papildlaika 3. minūtē.

Arī iepriekšējās šīs sezonas divās savstarpējās spēlēs pārāka bija «Bruins» komanda.

Nākamo maču Teda Nolana vadītie hokejisti aizvadīs 23. decembrī, viesos tiekoties ar Detroitas «Red Wings».

Šosezon aizvadītās 34 spēlēs Girgensons guvis 9 vārtus un veicis 9 rezultatīvas piespēles, ar 18 punktiem būdams otrs rezultatīvākais spēlētājs komandā. Viņa lietderības koeficients ir +2.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» ar 34 spēlēs izcīnītiem 29 punktiem atrodas priekšpēdējā, 15. vietā, kamēr «Bruins» nopelnītie 37 punkti tikpat spēlēs dod 9. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu