«Jugra» treneris: Problēmas KHL ir daudziem klubiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Hantimansijskas «Jugra» galvenais treneris Dmitrijs Juškevičs nenoliedz, ka viņa vadītajai vienībai ir finansiālas problēmas, bet viņš pauž, ka tas neietekmējot hokejistu noskaņojumu un sniegumu laukumā.

«Ekonomiskā situācija valstī šobrīd ir smaga. Daudzām komandām ir problēmas, mums tajā skaitā. Bet tas neietekmē hokejistu sniegumu un viņu noskaņojumu,» viņš citēts portālā «championat.com». «Mēs [treneru korpuss] motivējam spēlētājus, cik tas vien iespējams.»

Pagājušās nedēļas nogalē «Jugra» somu aizsargs Ilari Melarts Somijas laikrakstam «Ilta Sanomat» atklāja, ka gandrīz trīs mēnešus nav saņēmis algu. Pēdējo reizi hokejists naudu par darbu saņēmis oktobra sākumā, kad ekonomiskā situācija bija krietni stabilāka.

«Visi saprot, ka šāda situācija bieži negadās. To saprot krievu puiši un arī viesspēlētāji. Esmu lasījis daudz intervijas. Visi runā precīzi, pareiziem vārdiem,» teica Juškevičs.

«Iļja Kovaļčuks teica, ka nav pareizi domāt par algu, kad Ukrainā risinās tik traģiski notikumi,» sacīja treneris.

«Jugra» komanda pēdējās septiņās spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras un ar nopelnītiem 46 punktiem 39 mačos šobrīd ieņem 9. vietu turnīra tabulas Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu