Masaļskis pievienojas Šveices hokeja klubam «Ambri-Piotta»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis pievienosies Šveices hokeja klubam «Ambri-Piotta», ar kuru pagaidām noslēdzis līgumu līdz janvāra beigām, vēsta klubs.

«Ambri-Piotta» vienošanos ar Masaļski noslēgusi, jo savainoti ir divi šīs komandas vārtsargi - Sandro Curkirhens un Mihaēls Flēkigers, piedevām, nav zināms, kad viņi varētu atveseļoties un atsākt spēlēt. Masaļska līgums paredz, ka pēc janvāra to var pagarināt līdz sezonas beigām. Latvijas vārtsargs jau ir ieradies jaunajā komandā un piektdien aizvadīs pirmo treniņu.

Šo sezonu Masaļskis sāka Rīgas «Dinamo» rindās, taču pēc tam, kad kluba vadība no viņa bija gaidījusi labāku sniegumu, decembrī līgums ar viņu tika izbeigts. Šosezon 12 spēlēs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) viņš izcīnīja divas uzvaras.

Karjeras laikā Masaļskis spēlējis arī Latvijas, Krievijas, Zviedrijas, Čehijas, Vācijas, Baltkrievijas un Slovākijas klubos.

«Ambri-Piotta» Šveices čempionātā pēc 35 spēlēm ar 38 punktiem ieņem 10. vietu 12 komandu konkurencē. Šveices spēcīgākajā līgā jau spēlē divi Latvijas vārtsargi - Elvis Merzļikins ar HC «Lugano» ir piektajā vietā, bet Ivars Punnenovs ar Rapersvīles «Lakers» ir pēdējā 12. vietā.

Rīgas «Dinamo» decembrī lauza līgumus ar četriem hokejistiem, arī Georgiju Pujacu, Marcelu Hosu un Pjotru Ščastļiviju. Hosa ir vienīgais, kurš vēl nav ticis pie darba, jo Pujacs un Ščastļivijs iekārtojās citos KHL klubos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu