«Rīgas» hokejisti revanšējas Sanktpēterburgas «Dinamo»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.eu

Ar piecām rezultatīvām piespēlēm Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā otrdien izcēlās jaunais uzbrucējs Kirils Galoha, palīdzot Latvijas komandai «Rīga» ar 7:2 (2:0, 2:1, 3:1) savā laukumā sagraut Sanktpēterburgas «Dinamo» hokejistus un revanšēties par dienu iepriekš piedzīvoto neveiksmi.

Uzvarētājiem ar «hat-trick» atzīmējās Nikolajs Jeļisejevs, viņam ar diviem vārtiem piebalsoja Deivids Sarkanis, bet pa reizei izcēlās Frenks Razgals un Kristaps Zīle.

Savukārt par mača labāko spēlētāju tika atzīts Kirils Galoha, kurš ar rezultatīvām piespēlēm piedalījās piecos no septiņiem savas komandas vārtu guvumiem.

Pirmdien abu komandu duelī Rīgas vienība nenoturēja divu vārtu pārsvaru un pēcspēles metienu sērijā cieta zaudējumu ar 3:4.

«Rīga» un «Dinamo» savā starpā jau divreiz tikās pērnā gada oktobra sākumā, abām vienībām uzvaras dalot uz pusēm.

Turpinājumā «Rīga» šī mēneša izskaņā dosies divu maču izbraukuma sērijā.

Rīdzinieki astotajā šī gada mačā tika vien pie otrā panākuma.

Ar 46 spēlēs izcīnītiem 59 punktiem «Rīga» Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā joprojām ieņem devīto vietu desmit komandu konkurencē, kamēr Sanktpēterburgas klubs ar 65 punktiem 44 cīņās ir piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu