Medvedevs: NHL baidās zaudēt Gagarina kausa čempionam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs atbalsta ideju par Gagarina kausa ieguvējas tikšanos ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa īpašnieci. Vienlaikus viņš norāda, ka NHL baidās, ka Ziemeļamerikas spēcīgākais klubs varētu zaudēt labākajai Krievijas līgas vienībai.

«Ideja par spēcīgāko NHL un KHL klubu maču nav nekas jauns,» viņš citēts aģentūrā «R-Sport». «Domāju, pēc jaunumiem par Pasaules kausa atdzimšanu varam pie tā atgriezties. NHL pārstāvji vairs nerunā par to, ka tas nav apspriežams, kā tas bija iepriekš. Tā ir laba zīme.»

Viņš uzskata, ka NHL baidās zaudēt KHL labākajai komandai. «Man teica, ka NHL baidās no zaudējuma,» sacīja bijušais KHL prezidents.

Iepriekšējā sezonā par Stenlija kausa ieguvēju kļuva Losandželosas «Kings», bet Gagarina kausu ieguva Magņitogorskas «Metallurg».

«Atgriezīsimies pie šī jautājuma. Ceru, ka mums būs konstruktīvs dialogs. Kā īpašais Starptautiskās Hokeja federācijas loceklis darīšu visu, kas manos spēkos, lai šāda spēle notiktu,» skaidro Medvedevs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu