Kuldas «Salavat Julajev» pārtrauc SKA astoņu uzvaru sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas «Salavat Julajev» pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pieveica spēcīgo Sanktpēterburgas SKA vienību, tādējādi pārtraucot tās astoņu uzvaru sēriju.

Dueļa rezultātu 17.minūtē atklāja Deniss Tolpenko, bet mača viducī 2:0 panāca soms Anti Pīlstrems. Tiesa, noslēdzošā perioda 30.sekundē Dmitrijs Kaļiņins vienus vārtus par labu Sanktpēterburgas klubam atguva. Pēc vairāk nekā desmit minūtēm Aleksandrs Mereskins gan divu vārtu pārsvaru atjaunoja, bet pamatlaika izskaņā SKA nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču tas cerētos augļus nenesa.

Kulda, kurš laukumā atgriezās pēc vienas spēles izlaišanas, šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 14 sekundes, pa to laiku veicot vienu metienu pa pretinieku vārtiem un nopelnot divas soda minūtes par sitienu pretiniekam ar nūju. Tāpat Latvijas hokejists savā rēķinā ierakstīja pa diviem bloķētiem metieniem un spēka paņēmieniem.

«Salavat Julajev» šī ir trešā uzvara pēdējo četru maču laikā.

Pie uzvaras izdevies tikt vēl viena Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai Ņižņekamskas «Ņeftehimik», kas savā laukumā ar 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) apspēlēja Čeļabinskas «Traktor», sagādājot tai trešo zaudējumu pēc kārtas.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju sastāvā guva Pāvels Kuļikovs un Jegors Milovzorovs.

Pujacs šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 38 sekundes, metienus pa vārtiem neveicot, taču pielietojot vienu spēka paņēmienu.

Šie bija pirmie KHL mači pēc iepriekšējās nedēļas nogalē aizvadītās Zvaigžņu spēles.

Ar 50 spēlēs izcīnītiem 77 punktiem «Salavat Julajev» nostiprinājušies Austrumu konferences piektajā vietā, kamēr «Ņeftehimik» ar 56 punktiem ir 11.pozīcijā. Savukārt SKA ar 108 punktiem ir Rietumu konferences vicelīderi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu