Noskaties: Ozoliņš atgriežas NHL Zvaigžņu spēļu atmiņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Leģendārais latviešu hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš savas karjeras laikā piedalījās septiņās Nacionālās hokeja līgas (NHL) Visu zvaigžņu spēlēs. LTV raidījumā «Sporta Studija» viņš atskatījās pagātnē.

Savā pirmajā Zvaigžņu spēlē viņš piedalījās 21 gada vecumā, otrajā sezonā NHL čempionātā. Šo godu viņš izpelnījās no līgas vadības. Toreiz aizsargs guva divus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli.

«Pats neuzskatīju, ka būtu to pelnījis,» sacīja Sandis Ozoliņš. «Nejutu to. Man bija neērti, kauns un gribējās attaisnoties, ka nav mana vaina, ka esmu tur ielikts. Pēkšņi atrodies starp Bredu Halu, Veinu Grecki... Pēc tam salīdzināju viņu statistiku ar savu un man likās - ārprāts, ko es te daru? (Smejas.) Mēģināju atrast kādu attaisnojumu.»

Ozoliņam Visu zvaigžņu spēlēs nepatika prasmju konkursi, jo baidījies kļūdīties. Bija spēlētāji, kuriem vajadzējis izskatīties nevainojami. «Bija hokejisti, kas pirms spēles matos pūta matu laku, saķemmējās, lai forši izskatītos. Savukārt citi tam nepievērsa uzmanību.»

Ozoliņš savu pēdējo Visu zvaigžņu spēli NHL aizvadīja 2003. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu