Rīgas «Dinamo» šodien kārtējā svarīgā spēle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Ar spēli pret Maskavas apgabala «Atlant» komandu piecu maču mājas spēļu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien «Arēnā Rīga» sāks Rīgas «Dinamo» vienība. Cīņas sākums pl. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Abas komandas turpina cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs, tādēļ šim mačam ir īpaši liela nozīme. Turklāt Rīgas «Dinamo» no Krievijas kluba turnīra tabulas kopvērtējumā šķir vien divi punkti.

«Atlant» hokejisti iepriekšējās divās spēlēs izcīnījuši vērtīgus sešus punktus pret saviem tiešajiem konkurentiem. Pēdējā mačā tā ar 5:4 izbraukumā guva virsroku pār Bratislavas «Slovan».

Tikmēr Rīgas «Dinamo», kas pēdējā laikā demonstrē atzīstamu sniegumu, iepriekšējā mačā guva vērtīgus trīs punktus (4:3) cīņā ar citu konkurentu Čerepovecas «Severstaļ».

Arta Ābola vadītās komandas rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 8 vārtiem un 21 piespēli ir zviedrs Linuss Videls, bet pie 28 punktiem (10+18) ticis Miķelis Rēdlihs.

«Atlant» komanda ilgu laiku mokās ar finansiālām problēmām, tādēļ pagājušā gada nogalē vienību pameta vairāki tās līderi. Klubam pievienojās Latvijas uzbrucējs Roberts Jekimovs, kurš līdz šim piedalījies divās spēlēs, taču statistikas ailēs nav atzīmējies.

Abas komandas trīsreiz jau šosezon tikušas, no kurām divreiz pārāka bija «Dinamo».

Nākamo cīņu rīdzinieki aizvadīs piektdien savā laukumā pret Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 50 spēlēs iegūtiem 65 punktiem atrodas 9. pozīcijā, kamēr «Atlant» izcīnītie 63 punkti 49 mačos dod 11. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu