Girgensona «Sabres» komanda turpina zaudējumu sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā trešdien piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabers», kas ar 1:4 viesos atzina Kalgari «Flames» pārākumu.

Spēles rezultātu 11. minūtē vairākumā atklāja «Sabres» uzbrucējs Kriss Stjuarts. Turpinājumā vārtus guva tikai laukuma saimnieki, sagādājot pretiniekam 12. zaudējumu pēc kārtas.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 20 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā veica divus metienus, lika lietā divus spēka paņēmienus, uzvarēja četros no 12 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

Nākamo spēli Teda Nolana vadītā komanda aizvadīs naktī uz piektdienu Edmontonā pret vietējo «Oilers» vienību.

Girgensons šosezon aizvadītās 48 spēlēs izcēlies ar 13 vārtu guvumiem un 9 rezultatīvām piespēlēm, viņa lietderības koeficients ir -11.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» ar 48 spēlēs izcīnītu 31 punktu atrodas pēdējā, 16. vietā, kamēr «Flames» ar tikpat mačos iegūtiem 55 punktiem ir 8. spēcīgākā komanda Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu