Sprukts gūst pirmos vārtus Šveices hokeja čempionātā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas hokejists Jānis Sprukts otrdien guva savus pirmos vārtus Šveices čempionātā, kur viņš pārstāv «Fribourg-Gotteron» komandu.

Sprukts spēles 39. minūtē Frīburgas komandu izvirzīja vadībā ar 3:2, tomēr tas neglāba viņa pārstāvēto klubu no zaudējuma spēlē pret Ženēvas «Servette» vienību ar 4:5. Latvijas hokejists divas reizes meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju +2.

Janvāra vidū Sprukts noslēdza līgumu ar «Fribourg-Gotteron» līdz sezonas beigām, bet sākumā spēļu prakses atgūšanas nolūkos tika nosūtīts uz 1. līgas klubu Martiņjī «Red Ice».

Sezonu uzbrucējs sāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Jaroslavļas «Lokomotiv», taču novembra beigās pēc abpusējas vienošanās līgumu lauza.

Vēl otrdien citā spēlē Elvis Merzļikins atvairīja 26 no 27 metieniem, bet viņa pārstāvētā HC «Lugano» savās mājās ar 4:1 uzvarēja EHC «Biel» vienību. Savukārt Ivars Punnenovs atvairīja 22 no 25 metieniem, taču viņa pārstāvētā Rapersvīlas «Lakers» ar 2:5 zaudēja SC «Bern» hokejistiem. Edgars Masaļskis netika pieteikts «Ambri-Piotta» sastāvā spēlē pret «Kloten».

Turnīra tabulā visaugstāk atrodas HC «Lugano», kas ar 76 punktiem ir piektajā vietā. «Ambri-Piotta» ir 9. pozīcijā, «Fribourg-Gotteron» 10. vietā, bet Rapersvīlas «Lakers» ieņem pēdējo, 12. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu