HK «Kurbads» sastāvu papildina ar uzbrucēju Gricinski

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Hokeja klubs «Kurbads» ir panācis vienošanos ar uzbrucēju Gati Gricinski līdz šīs sezonas beigām. Aktīvais un enerģiskais uzbrucējs būšot lielisks papildinājums uzbrukuma līnijai, TVNET informēja vienība.

Gricinskis ir hokejists, kurš var iedot negaidītu un precīzu piespēli, izveidot bīstamus vārtu gūšanas momentus gan sev, gan partneriem. Pērn Talsu hokeja skolas audzēknis priecēja hokeja kluba «Zemgale» līdzjutējus, 22 regulārās sezonas spēlēs izceļoties ar 19 gūtiem vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli.

Šosezon Gricinskis lielāko daļu sezonas aizvadīja Norvēģijas otrās līgas klubā «Nes IK», kur izcēlās ar 30 punktiem 25 spēlēs. Komanda viņu izīrēja arī augstākās līgas komandai «Kongsvinger», kuras sastāvā Gricinskis četrās spēlēs guva divus vārtus.

Gatis Gricinskis, iespējams, debitēs jau šīvakara spēlē pret HK «Liepāja».

Hokeja kluba «Kurbads» rindās Gricinskis spēlēs ar 94. numuru.

Uzbrucējs iepriekš karjerā spēlējis Somijas klubos, Kazahstānā un pašmāju klubos – «Rīga 2000» un «Liepājas Metalurgs» komandās Baltkrievijas čempionātā, «LSPA/Rīga» sastāvā Latvijas čempionātā.

Gatis divreiz ir bijis Latvijas U-20 izlases un tikpat reižu Latvijas U-18 izlases dalībnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu