Rīgas «Dinamo» uzvar «Atlant» un ielaužas «play off» zonā!

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas komanda Rīgas «Dinamo», uzsākot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta noslēdzošo mājas spēļu sēriju, trešdien ar rezultātu 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) uzvarēja uzbrucēja Roberta Jekimova pārstāvēto Mitišču «Atlant» vienību, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Pēc viesu komandas spiediena pirmajā trešdaļā, rīdzinieki jau otrā perioda sākumā atguva līdzsvaru pēc Mika Indraša metiena no vārtu priekšas.

Noraidījumu līdz spēles beigām izpelnījās Māris Bičevskis, tomēr rīdzinieki izturēja skaitlisko mazākumu un otros vārtus guva trešā perioda sākumā, kad spēcīgu metienu no distances izdarīja Genovejs.

Trešo ripu «Atlant» vārtos Meija raidīja jau laikā, kad vārtsargs bija nomainīts pret laukuma spēlētāju.

Rietumu konferencē Rīgas «Dinamo» ar 68 punktiem 51 mačā vismaz uz laiku pakāpusies līdz septītajai vietai, tomēr to un zemāk esošās nākamās trīs komandas šķir tikai viens punkts.

Tikmēr «Atlant» ar 63 punktiem 50 cīņās pašlaik kopvērtējumā atrodas 12.pozīcijā.

Noslēdzošās mājas spēļu sērijas turpinājumā rīdzinieki piektdien tiksies ar Zagrebas «Medveščak», svētdien spēkosies ar Bratislavas «Slovan», bet nākamajā nedēļā norisināsies mači arī ar Jekaterinburgas «Avtomobilist» un Čeļabinskas «Traktor».

Savukārt pēc tam pēdējie pieci regulārā čempionāta mači jau būs izbraukumā, turklāt vēl pa reizei būs jātiekas arī ar tiešajām konkurentēm «Medveščak», «Slovan» un «Atlant».

Vārtu guvēji:1:0 Sergejs Šmeļovs (Sošņikovs, 5:52), 1:1 Miks Indrašis (Dārziņš, Vilsons) (21:16), 2:1 Čejs Genovejs (Videls, M.Rēdlihs) (50:23), 3:1 Gints Meija (Genovejs, 59:58).

Rīgas «Dinamo» sastāvs cīņai ar Mitišču «Atlant»

Vārtsargi: #36 Sedlāčeks (#38 Delorjē);

Aizsargi: #9 Kr.Rēdlihs - #44 Cibuļskis, #5 Genovejs- #68 Jurčina, #11 Sotnieks - #23 Jerofejevs, #28 Grīnbergs;

Uzbrucēji: #89 Troters - #55 Videls - #19 M.Rēdlihs, #10 Dārziņš (K) - #16 Vilsons - #70 Indrašis, #18 Ābols - #25 Džeriņš - #87 Meija, #17 Saulietis - #96 Bičevskis - #13 Skvorcovs, #71 Bukarts.

Abas komandas turpina cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs, tādēļ šim mačam ir īpaši liela nozīme. Turklāt Rīgas «Dinamo» no Krievijas kluba turnīra tabulas kopvērtējumā šķir vien divi punkti.

Abas komandas trīsreiz jau šosezon tikušas, no kurām divreiz pārāka bija «Dinamo».

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu