Širokovs neiztur pārbaudes laiku «Šahtjor» klubā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucējs Aleksejs Širokovs nav izturējis pārbaudes laiku Baltkrievijas čempionāta līdervienībā Soļigorskas «Šahtjor».

Janvāra sākumā Širokovs kopā ar Baltkrievijas čempionvienību Grodņas «Ņeman» triumfēja Kontinentālā kausa turnīrā, tomēr pāris dienu vēlāk tika atbrīvots. Ilgi gan bez kluba uzbrucējs nepalika un uz pārbaudes laiku pievienojās «Šahtjor».

Širokovs paguva «Šahtjor» komandā aizvadīt trīs spēles, kuru laikā pie rezultativitātes punktiem netika, tomēr nopelnīja 27 soda minūtes, bet tagad abas puses vienojušās par līguma pārtraukšanu.

Kā zināms, «Ņeman» sastāvā Širokovs šajā sezonā Baltkrievijas čempionātā 33 spēlēs izcēlās ar desmit vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī tika pie pozitīva lietderības koeficienta +10.

Iepriekšējās divas sezonas pašlaik 33 gadus vecais uzbrucējs pavadīja Šveices otrās spēcīgākās līgas - NLB turnīra - komandā Martiņī «Red Ice», kurā turklāt spēlēja arī viņa brālis Maksims Širokovs.

Uzbrucējs 2008./2009.gada sezonā pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», kur bija komandas kapteinis, bet pēc tam nepilnas divas sezonas spēlēja arī Habarovskas komandā «Amur». Pēc tam uzbrucējs spēlējis ne tikai Šveicē un Krievijā, bet arī Somijā un Čehijā.

Aleksejs Širokovs Latvijas izlasi pārstāvējis deviņos pasaules čempionātos, bet līdz šim iepriekšējo reizi tas notika 2013.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu