Daugaviņam gūti vārti trešajā KHL spēlē pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš trešdien guva vārtus trešajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pēc kārtas, palīdzot Maskavas «Dinamo» komandai, kuru pārstāv arī uzbrucējs Mārtiņš Karsums, bet to vada Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) savā laukumā pārspēt «Soči» vienību.

Daugaviņš izcēlās septiņas minūtes pirms mača beigām, kad vairākumā panāca 3:0 savas komandas labā. Vārtus viņš guvis ceturtajā no pēdējām piecām spēlēm.

Uzbrucējs laukumā pavadīja 17 minūtes un sešas sekundes, veica piecus metienus pa vārtiem, uzvarēja abos iemetienos, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu un bloķēja divus pretinieku raidījumus.

Daugaviņš šosezon 46 spēlēs guvis 20 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, esot komandas rezultatīvākais spēlētājs un labākais vārtu guvējs.

Tikmēr Karsums nospēlēja 14 minūtes un 13 sekundes, šajā laikā veicot trīs metienus pa vārtiem un izdarot divus spēka paņēmienus.

Abus pārējos vārtus mājinieku labā guva Konstantīns Glazačevs, bet «sauso» spēli «Dinamo» vārtos aizvadīja Aleksandrs Lazušins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu