«Atlant» treneris: Neesmu apmierināts, šādus vārtus nevajadzēja ieskaitīt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas «Dinamo» piecu dienu pauze turnīrā nav bijusi vajadzīga, jo komandai spēle pirms tās gājusi no rokas, tomēr hokejisti vēlreiz ir pelnījuši uzslavas par to, ka atraduši savu ceļu līdz vēl vienai uzvara, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Rīgas «Dinamo», uzsākot KHL regulārā čempionāta noslēdzošo mājas spēļu sēriju, trešdien ar rezultātu 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) uzvarēja uzbrucēja Roberta Jekimova pārstāvēto Mitišču «Atlant» vienību, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

«Šī bija līdzīgu komandu līdzīga spēle. Šī piecu dienu pauze mums nebija vajadzīga, jo mums spēle iepriekš vedās. Ar to daļēji var izskaidrot spēles sākumu, kad «Atlant» ievilka mūs lēnā spēlē. Mūsu hokejs tomēr ir nedaudz ātrāks, ko izdevās realizēt otrajā trešdaļā,» pēc mača pauda Ābols. «Sniegums nebija tas labākais, tomēr visu cieņu, ka komanda atrada veidu, kā uzvarēt.»

Komentējot strīdīgo Čārlza Genoveja vārtu guvumu, kurā pretinieku vārtsargam kustību, iespējams, ierobežoja Roberts Bukars, treneris pauda apmierinātību ar vārtu guvuma ieskaitīšanu. «No savas pozīcijas esmu apmierināts. Ja es būtu otrā pusē, iespējams, domātu citādi.»

«Bija spēka paņēmiens un pretinieks nonāca uz ledus. Tiesnesim tādās situācijās ir grūti. Šķiet, ka tiesnešiem bija taisnība, tomēr to uzreiz noteikt nav viegli,» Ābols komentēja Mārim Bičevskim piespriesto 5+20 minūšu disciplināro noraidījumu.

«Spēle bija laba un līdzvērtīga. Abas komandas spēli sāka pavirši, tomēr otrajā trešdaļā «Dinamo» bija pārņēmusi inicatīvu. Līdzīgi bija arī trešajā trešdaļā, kas ritēja līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem. Uzskatu, ka mēs trešajā trešdaļā kļūdu nepieļāvām,» izteicās «Atlant» komandas galvenā trenera palīgs Aleksandrs Savčenkovs, kurš par ieskaitītajiem Genoveja gūtajiem vārtiem nebija apmierināts. «Mēs gribētu, lai šādi vārti netiktu ieskaitīti.»

Treneris paskaidroja, ka Jekimovs, kurš šajā mačā nepiedalījās, nesen atsvaidzinājis savu iepriekšējo traumu. Viņam šī sezona, iespējams, jau ir beigusies.

Kaut «Atlant» komanda par Jekimova piesaistīšanu pavēstīja vēl Ziemassvētkos, tomēr uzbrucējs šajā laikā laukumā devies vien divos mačos, kopā nospēlējot tikai nepilnas desmit minūtes.

Noslēdzošās mājas spēļu sērijas turpinājumā rīdzinieki piektdien tiksies ar Zagrebas «Medveščak», svētdien spēkosies ar Bratislavas «Slovan», bet nākamajā nedēļā norisināsies mači arī ar Jekaterinburgas «Avtomobilist» un Čeļabinskas «Traktor».

Rietumu konferencē Rīgas «Dinamo» ar 68 punktiem 51 mačā vismaz uz laiku pakāpusies līdz septītajai vietai, tomēr to un zemāk esošās nākamās trīs komandas šķir tikai viens punkts.

Tikmēr «Atlant» ar 63 punktiem 50 cīņās pašlaik kopvērtējumā atrodas 12.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu