Indrašis: Esam sakārtojuši savas galvas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» spēlētāji pēdējā mēneša laikā ir sakārtojuši domas un paši sev noticējuši, ka var sasniegt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēles, pauda rīdzinieku uzbrucējs Miks Indrašis.

Rīgas «Dinamo», sākot KHL regulārā čempionāta noslēdzošo mājas spēļu sēriju, trešdien ar rezultātu 3:1 uzvarēja uzbrucēja Roberta Jekimova pārstāvēto Mitišču «Atlant» vienību, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

«Šīs spēles ievadā viņi sāka mūs spiest, jo ir ātra un ambicioza komanda. Visi saka, ka «Atlant» izpārdevis sastāvu, tomēr arī viņi vēl cīnās par izslēgšanas spēlēm, cenšas uzvarēt jebkuru. Tāpēc vajadzēja nedaudz ieskrieties, bet otrajā periodā parādījām, kā mums jāspēlē,» pēc dueļa pauda Indrašis, kurš pats šajā cīņā izcēlās ar gūtiem vārtiem. «Partneri izkārtoja metienu, un vajadzēja tikai iemest. Uzskatu, ka vajadzēja iemest vēl ātrāk, tomēr labāk tā nekā nekā.»

Pēdējā laikā Rīgas «Dinamo» komanda demonstrē sekmīgu sniegumu, pēdējo deviņu maču laikā izcīnot septiņas uzvaras, kas tai Rietumu konferences kopvērtējumā jau ļāvis ielauzties labāko astoņniekā.

«Nupat aizvadītajā pārtraukumā strādājām uz to pašu, ko visu laiku, - ātru hokeju, lai nav tik daudz jāspēlē aizsardzībā. Kaut kas sanāk, kaut kas nē, bet cenšamies un strādājam. Uzskatu, ka pēdējā mēnesī nekas nav mainījies - esam nedaudz sakārtojuši paši savas galvas, savas domas un paši sev noticējuši, ka mēs tiešām varam un mums jābūt izslēgšanas spēlēs,» uzsvēra Indrašis.

Noslēdzošās mājas spēļu sērijas turpinājumā rīdzinieki piektdien tiksies ar Zagrebas «Medveščak», svētdien spēkosies ar Bratislavas «Slovan», bet nākamajā nedēļā norisināsies mači arī ar Jekaterinburgas «Avtomobilist» un Čeļabinskas «Traktor».

Rietumu konferencē Rīgas «Dinamo» ar 68 punktiem 51 mačā vismaz uz laiku pakāpusies līdz septītajai vietai, tomēr to un zemāk esošās nākamās trīs komandas šķir tikai viens punkts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu