Širokovs spēlēs HK «Kurbads»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Latvijas hokeja vicečempions hokeja klubs «Kurbads» papildinājis savu sastāvu ar vēl vienu Latvijā plaši pazīstamu hokejistu Alekseju Širokovu, kurš komandas sastāvā pievienojies citiem ilggadīgajiem Latvijas izlases hokejistiem Rodrigo Laviņam un Aleksandram Macijevskim.

Alekseja pieredze un meistarība ledus laukumā un līdera dotības ģērbtuvē spēs tuvināt komandu šīs sezonas mērķim – čempiontitulam.

Aleksejs Širokovs ir īsts cīņā saucējs, kurš ar savu aktivitāti un neatlaidību var aizraut līdzi visu komandu. Aleksejam ir lielisks metiens, kā arī grūti pārspējamas iemetienu prasmes. Širokovs būs neatsverams papildinājums HK «Kurbads» vairākumam.

Šā gada sezonu Aleksejs iesāka Latvijas čempionvienībā HS «Rīga/Prizma», kur vienā aizvadītajā spēlē pret «Kurbadu» guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. Neilgi pēc tam kādreizējais Rīgas «Dinamo» kapteinis pievienojās Baltkrievijas čempioniem, kuru sastāvā kļuva par Kontinentālā kausa ieguvēju. Pāris dienas pēc panākuma Aleksejs tika atbrīvots no komandas un pievienojās citam Baltkrievijas klubam «Šahtjor», kur pārbaudes laiku neizturēja.

Hokeja kluba «Kurbads» rindās Aleksejs spēlēs ar 44. numuru.

Alekseja Širokova debija gaidāma jau sestdien spēlē pret HS «Rīga/Prizma».

Uzbrucējs iepriekš spēlējis KHL klubos Habarovskas «Amur» un Rīgas «Dinamo», kur pirmajā kluba sezonā bija tā kapteinis. Pēdējās divas sezonas tika pavadītas Šveices NLB līgas komandā «Red Ice».

Vienu reizi Širokovs ir piedalījies Olimpiskajās spēlēs un deviņas reizes Pasaules čempionātos Latvijas izlases sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu