Delorjē kļūda sagādā Rīgas «Dinamo» zaudējumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas "Dinamo" facebook.com profils

Pēc rupjas kanādiešu vārtsarga Džefa Delorjē kļūdas Latvijas klubs Rīgas «Dinamo», turpinot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta noslēdzošo mājas spēļu sēriju, piektdien ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) zaudēja Horvātijas komandai Zagrebas «Medveščak», kas ir viens no rīdzinieku sekotājiem cīņā par vietu Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

Rīdzinieki pēc šī zaudējuma pameta pirmo astoņnieku un noslīdēja uz devīto vietu KHL Rietumu konferences turnīra tabulā. Septītajā vietā ar 71 punktu 50 spēlēs ir HK «Soči», astotajā ar 70 punktiem 51 spēlē - Ņižņijnovgorodas «Torpedo», bet «Dinamo» ir 68 punkti 52 spēlēs. Tikpat punktu 52 spēlēs ir Podoļskas «Vitjaz», kam ir mazāk gūto uzvaru, kādēļ šī komanda ir zemāk.

Vārtus «Dinamo» labā guva Miks Indrašis trešā perioda sākumā ar metienu vārtu stūrī. Pirms tam otrās trešdaļas sākumā Patriks Bjorkstrands «Medveščak» labā realizēja skaitlisko vairākjumu.

Nepilnas sešas minūtes pirms pamatlaika beigām ļoti rupju kļūdu pieļāva Delorjē, kurš, atrazdamies aiz vārtiem, izdarīja precīzu piespēli pretiniekam, un Bils Tomass guva uzvaras vārtus.

Vārtu guvēji: 1:0 Patriks Bjorkstrands, (Raits, Leino) (21:18, vair.), 1:1 Miks Indrašis (Dārziņš, Vilsons) (43:48), 2:1 Bils Tomass (54:15).

Metieni: 24 - 20

Soda minūtes: 4 - 20

Rīgas «Dinamo» sastāvs mačam ar «Medveščak»

Vārtsargi: #36 Delorjē (#38 Sedlāčeks);

Aizsargi: #9 Kr.Rēdlihs - #44 Cibuļskis, #5 Genovejs - #68 Jurčina, #11 Sotnieks - #23 Jerofejevs, #28 Grīnbergs;

Uzbrucēji: #71 Bukarts - #55 Videls - #19 M.Rēdlihs, #10 Dārziņš (K) - #16 Vilsons - #70 Indrašis, #87 Meija - #25 Džeriņš - #13 Skvorcovs, #17 Saulietis - #89 Troters - #47 Cipulis.

Noslēdzošās mājas spēļu sērijas ievadā Rīgas «Dinamo» trešdien ar 3:1 uzvarēja latviešu uzbrucēja Roberta Jekimova pārstāvēto Mitišču «Atlant» vienību, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, bet turpinājumā rīdzinieki svētdien spēkosies ar Bratislavas «Slovan», kā arī nākamajā nedēļā norisināsies mači ar Jekaterinburgas «Avtomobilist» un Čeļabinskas «Traktor».

Savukārt pēc tam pēdējie pieci regulārā čempionāta mači jau būs izbraukumā, turklāt vēl pa reizei būs jātiekas arī ar tiešajām konkurentēm «Medveščak», «Slovan» un «Atlant».


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu