«Dinamo» uzņem savas konferences vājāko komandu «Slovan»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo», turpinot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta noslēdzošo mājas spēļu sēriju, šodien uzņem Slovākijas klubu Bratislavas «Slovan», kas pašlaik ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma pēdējo vietu.

Mačs «Arēnā Rīga» sāksies plkst.17. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālos TV6 un TV5.

Šajā mačā rīdziniekiem nevarēs palīdzēt uzbrucējs Māris Bičevskis, kurš beigs izciest divu spēļu diskvalifikāciju.

Abas komandas savā starpā tiksies ceturto reizi šosezon. Oktobrī ar 5:1 savā laukumā uzvarēja «Slovan», pāris dienas vēlāk komanda bija pārāka arī Rīgā ar 4:1, novembrī vēlreiz Rīgā pēcspēles metienu sērijā ar 1:0 uzvarēja «Dinamo», bet piekto reizi vienības tiksies 18.februārī Bratislavā.

Rīgas «Dinamo» komanda, sākot ar pagājušā gada izskaņu, aizvada ļoti sekmīgu spēļu sēriju, kas tai ļāvis iesaistīties saspringtā cīņā par iekļūšanu Gagarina kausa turnīrā. Rīdzinieki pēdējos desmit mačos izcīnījuši septiņas uzvaras, bet punktus nav guvuši vienīgi pret līgas līderi Maskavas CSKA un Horvātijas klubu Zagrebas «Medveščak».

Tikmēr «Slovan» hokejisti pēdējās 13 spēlēs pratuši uzvarēt vien divreiz.

Noslēdzošās mājas spēļu sērijas ievadā Rīgas «Dinamo» trešdien ar 3:1 uzvarēja latviešu uzbrucēja Roberta Jekimova pārstāvēto Mitišču «Atlant» vienību, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, pēc tam piektdien ar 1:2 zaudēja «Medveščak», bet turpinājumā rīdzinieki nākamajā nedēļā uzņems arī Jekaterinburgas «Avtomobilist» un Čeļabinskas «Traktor».

Savukārt pēc tam pēdējie pieci regulārā čempionāta mači jau būs izbraukumā, turklāt vēl pa reizei būs jātiekas arī ar tiešajām konkurentēm «Medveščak», «Slovan» un «Atlant».

Rietumu konferencē Rīgas «Dinamo» ar 68 punktiem 52 mačos atrodas devītajā vietā, par diviem punktiem atpaliekot no astotajā vietā esošās Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandas.

Tikmēr «Slovan» ar 59 punktiem 14.vietā noslēdz konferences kopvērtējumu.

Rīgas kluba vadība iepriekš komandas sniegumu sezonas ievadā novērtēja kā neapmierinošu, ar šādu pašu vērtējumu atkārtoti klajā nākot arī novembra sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu