Ābols: Par «Dinamo» nākotni man nav informācijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Rīgas «Dinamo» komanda otrdien ar smagu zaudējumu (2:7) Mitišču «Atlant» vienībai noslēdza Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 7. sezonu. Galvenais treneris Artis Ābols atklāja, ka viņa vadītā vienība zaudēja izredzes kvalificēties Gagarina kausa izcīņai pēc divām neveiksmēm pēdējā mājas spēļu sērijā. Par nākamo sezonu viņš pagaidām ir neziņā.

«Pirmo trešdaļu nospēlējām labi, bet pilnībā izgāzām otrā perioda sākumu, taču pats nepatīkamākais, ka sabrukām trešajā trešdaļā,» pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols.

Viņš pastāstīja, ka komandai tika izvirzīts uzdevums iekļūt Gagarina kausa izcīņā, bet mērķis netika sasniegts. «Bija dažādas problēmas. Sezonu iesākām vāji, pēc tam uzlabojām sniegumu un reāli cīnījāmies par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Beigās mums tomēr pietrūka,» teica treneris.

Ābols uzskata, ka cerības iekļūt Gagarina kausa izcīņā «Dinamo» komandai pagaisa pēc zaudējuma savā laukumā Jekaterinburgas «Avtomobilist» un Čeļabinskas «Traktor» vienībai.

«Man nav informācijas par «Dinamo» komandas nākotni. Tagad dosimies mājās, hokejisti līdz pirmdienai atpūtīsies, pēc tam patrenēsimies, 7. martā būs sezonas noslēgums. Vēlāk arī Latvijas izlase sāks gatavošanos. Spēlētāji, kuri būs nepieciešami valstsvienībai, pievienosies tai. Trīs jaunie spēlētāji sezonu turpinās jauniešu komandā [HK «Rīga»] MHL izslēgšanas mačos,» viņš sacīja.

Septiņu sezonu laikā Rīgas «Dinamo» komanda KHL izslēgšanas spēlēs neiekļuva otro reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu