Karsums, Daugaviņš un Vītoliņš ar uzvaru sāk cīņu par Gagarina kausu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēles ar uzvaru piektdien sāka galvenā trenera Harija Vītoliņa vadītā Maskavas «Dinamo» komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 3:1 pārspēja Jaroslavļas «Lokomotiv».

«Lokomotiv» atklāja mača rezultātu spēles otrajā minūtē, kad precīzi meta Martins Tērnbergs.

«Dinamo» atspēlējās otrajā periodā, kad pusminūtes laikā izdevās gūt divus vārtus, pa reizi izceļoties Denisam Mosaļjovam un Vladimiram Brjukvinam, bet 3:1 vēlāk otrajā trešdaļā panāca Konstantīns Gorovikovs.

«Dinamo» rindās Mārtiņš Karsums nospēlēja 14 minūtes un 48 sekundes, izpildīja sešus spēka paņēmienus, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 16 minūtes un piecas sekundes Maskavas kluba sastāvā, izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, taču rezultativitātes punktus neguva.

Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām «Dinamo» panākusi 1-0 vadību. Sestdien turpat Maskavā notiks sērijas otrā spēle, bet 2. un 3. martā komandas spēkosies Jaroslavļā.

Regulāro čempionātu «Dinamo» ar 123 punktiem noslēdza 3. vietā Rietumu konferencē, bet «Lokomotiv» ar 97 punktiem ierindojās 6. pozīcijā.

Daugaviņš regulārajā čempionātā ar 37 rezultativitātes punktiem (22 gūti vārti un 15 rezultatīvas piespēles) bija «Dinamo» komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Karsums pamatturnīrā guva 11 vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu