Gudļevskis ielaiž septiņus vārtus AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: crunch.com

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien pamanījās ielaist septiņas ripas Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta cīņā, kurā viņa pārstāvētā Sirakjūsas «Crunch» komanda savā laukumā ar 6:7 (2:3, 3:1, 1:3) piekāpās Olbani «Devils».

Gudļevskis šajā cīņā atvairīja 16 no 23 pretinieku metieniem un tika nomainīts 47.minūtē, kad rezultāts bija 5:7. Viņa vietā vārtos stājās Alens Jorks, kurš atvairīja visus četrus metienus, bet uzvaru vairs «Crunch» neizdevās izraut.

Šosezon latvietis piedalījies 30 AHL čempionāta spēlēs, kuru laikā izcīnījis 17 uzvaras. Viņš caurmērā katrā no šiem mačiem savos vārtos ielaidis 2,87 ripas un atvairījis 89,6% pretinieku metienu.

Kā zināms, iepriekš šosezon Gudļevskis vietu pamatsastāvā bija zaudējis jaunajam krievam Andrejam Vasiļevskim, tomēr viņš izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Tampabejas «Lightning», kas iespēju sevi pierādīt tagad devis latvietim.

«Crunch» komanda cietusi otro zaudējumu pēc kārtas un ar 70 punktiem 53 mačos atkritusi uz Austrumu konferences kopvērtējuma trešo vietu.

Tikmēr Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien neveiksmi piedzīvoja Kolorādo «Eagles» komanda, kurā spēlē Latvijas uzbrucējs Vitālijs Pavlovs, ar 1:3 (0:0, 0:0, 1:3) izbraukumā zaudējot Aļaskas «Aces» komandai. Pavlovs protokolā atzīmējās ar trim metieniem un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvaru guva latviešu aizsarga Ričarda Birziņa pārstāvētā Talsas «Oilers» komanda, kas izbraukumā ar 6:5 (2:2, 3:0, 0:3, 1:0) pagarinājumā pieveica Repidsitijas «Rush» hokejistus, tomēr pats Birziņš šoreiz laukumā neizgāja.

ECHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Eagles» komanda ar 71 punktu 56 cīņās atrodama trešajā pozīcijā, vienu vietu zemāk ar 68 punktiem 53 mačos atrodas aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Ontario «Reign» vienība, bet «Oilers» ar 58 punktiem 54 spēlēs atrodama uz septītajā pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu