Masaļskis atvaira 45 metienus un palīdz pieveikt Sprukta komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pieredzējušais latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis sestdien aizvadīja veiksmīgu maču «Ambri-Piotta» komandas vārtos, palīdzot klubam gūt panākumu cīņā par vietas saglabāšanu Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) čempionātā.

«Ambri-Piotta» izbraukumā ar 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja «Fribourg-Gotteron» vienību, kuras sastāvā nebija pieteikts uzbrucējs Jānis Sprukts.

Masaļskis šajā cīņā pamanījās atvairīt 45 no 47 pretinieku metieniem.

Decembra izskaņā Masaļskis tika atbrīvots no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo», bet pēc tam janvārī pievienojās «Ambri-Piotta» vienībai, parakstot līgumu uz vienu mēnesi, taču pēcāk izpelnījās kontrakta pagarinājumu līdz sezonas beigām.

Citā duelī turnīrā par vietas saglabāšanu latviešu vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Rapersvīles «Jona Lakers» ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) savu skatītāju priekšā pārspēja Klotenes «Flyers».

Punnenovs turpina ārstēt savainojumu un šai cīņai pieteikts nebija.

Tikmēr izslēgšanas spēles ar zaudējumu sākusi latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā «Lugano», kas savā laukumā ar 2:3 (0:1, 2:1, 0:1) piekāpās Ženēvas «Servette».

Merzļikins šajā mačā palika uz komandas rezervistu soliņa.

Sērijā līdz četrām uzvarām «Servette» nu izvirzījusies vadībā ar 1-0.

Tikmēr izslēgšanas spēlēs neiekļuvušās četras komandas izspēlēs turnīru par vietas saglabāšanu Šveices augstākajā līgā. No sākuma starp komandām tiks aizvadīts divu apļu turnīrs, paturot regulārajā turnīrā izcīnītos punktus, bet pēc tam divi vājākie klubi aizvadīs sēriju līdz četrām uzvarām, lai noskaidrotu to, kam būs vēl vienā sērijā līdz četriem panākumiem jācīnās ar pēc spēka otrās līgas čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu