HK «Kurbads» komandai viegls panākums pret «Zemgale/LLU»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Vidzemes ledus hallē HK «Kurbads» aizvadīja kārtējo regulārā čempionāta spēli – šoreiz tika izcīnīta diezgan pārliecinoša uzvara pret HK «Zemgale/LLU», kura šosezon nav spējusi izcīnīt pat punktu spēlēs pret ogrēniešiem.

Artjoms Ogorodņikovs izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli, bet Gata Gricinska kontā divi vārti mazākumā.

Uz spēli sanākušajiem sporta draugiem ilgi nevajadzēja gaidīt līdz pirmajam vārtu guvumam – Aleksandrs Macijevskis, saņēmis lielisku piespēli, raida ripu starp vārtsarga kājsargiem, izvirzot HK «Kurbads» vadībā. Jelgavnieki gan salīdzinoši laicīgi atgūst līdzsvaru uz rezultāta tablo – precīzs ir Juris Ziemiņš izgājienā viens pret vienu pret Dmitriju Žabotinski.

Ar to mierā nav Artjoms Ogorodņikovs, pērnā gada Jelgavas komandas spēlētājs, kurš, saņēmis piespēli vārtu tuvumā, nomāna vārtsargu un un raida ripu vārtos! Perioda turpinājumā HK «Kurbads» ir liels teritoriāls pārsvars un labas vārtu gūšanas iespējas, tomēr rezultāts paliek nemainīgs.

Otrās trešdaļas iesākumā mājinieki izpelnas divus noraidījumus pēc kārtas un spēlē trijatā – lieliska iespēja izlīdzināt rezultātu, tomēr notiek pretējais Gatis Gricinskis, iznākot no noraidītā soliņa, izraujas viens pret vārtsargu un gūst vārtus. Nepaiet ne minūte, kad «Zemgale» atkal iekrīt aizsardzībā un Gatis šādas kļūdas nepiedod. Spēles vidū HK «Kurbads» veic vārtsargu maiņu – drošība tiek uzticēta Uldim Čalpam.

Noslēdzošā perioda sākumā Renārs Undelis noņem jebkādus jautājumus par spēles uzvarētāju. Bet kā lielisks noslēgums ir Ogorodņikova metiens no distances neilgi pirms spēles beigām – 6:1 pārliecinoša uzvara HK «Kurbads».

Īsti hokeja svētki ogrēniešiem būs trešdien viesos pret HK «Liepāja». Šajā duelī izšķirsies otrās vietas liktenis – mājas laukuma priekšrocības pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu