Kuldas un Bārtuļa pārstāvētas komandas izlīdzina rezultātu sērijās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu pirmās kārtas otrajās spēlēs svētdien izcīnīja Latvijas izlases aizsargu Oskara Bārtuļa un Artūra Kuldas pārstāvētās komandas attiecīgi Astanas «Baris» no Kazahstānas un Ufas «Salavat Julajev».

Astanas «Baris» viesos ar rezultātu 2:0 (2:0, 0:0, 0:0) pieveica Omskas «Avangard» vienību, līdz ar to sērijā tagad rezultāts ir 1-1. Uzvarētāju labā vārtus guva Dmitrijs Upers un Fjodors Poliščuks, kuri bija precīzi spēles pirmajā periodā.

Oskars Bārtulis uz laukuma pavadītajās 15 minūtēs un 51 sekundē, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes.

Trešo sērijas spēli komandas aizvadīs 3.martā Astanā.

Tikmēr Ufas «Salavat Julajev» izbraukumā ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) pieveica pagājušā gada Gagarina kausa ieguvēju Magņitogorskas «Metallurg». Panākums komandai ļāva izlīdzināt rezultātu izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijā. Uzvarētāju labā vārtus guva somu leģionāri Tēmu Hartikainens un Anti Pilstrēms, savukārt zaudētājiem precīzs bija uzbrucējs Daniss Zaripovs.

Artūrs Kulda laukumā pavadīja 21 minūtes un 54 sekundes, to laikā izdarīdams vienu raidījumu pa sāncenšu vārtiem, bloķēdams divus metienus un izdarīdams trīs spēka paņēmienus.

Nākamā spēle norisināsies arī 3.martā Ufā.

Tikmēr citā Gagarina kausa izcīņas spēlē sestdien Novosibirskas «Sibir» ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) pieveica Čeļabinskas «Traktor» komandu. Arī šajā sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1.

Svētdien no zaudējuma izglābties izdevies Kazaņas «Ak Bars» komandai, kas savā laukumā ar 3:2 (0:0, 0:1, 2:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Jekaterinburgas «Avtomobilist» vienību un sērijā izvirzījās vadībā jau ar 2-0.

Cīņas 42.minūtē mājinieki no Kazaņas bija pamanījušies nonākt iedzinējos ar 0:2, taču pamatlaika pēdējo trīs minūšu laikā Artjoms Lukojanovs un Džastins Azevedo panāca izlīdzinājumu. Pēc tam cīņa turpinājās pagarinājumā, kur uzvaras vārtus tā trešajā minūtē guva zviedrs Oskars Mellers.

Sestdien, neskatoties uz Mārtiņa Karsuma vārtu guvumu, viņa un vēl viena uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas «Dinamo» komanda, ko trenē Latvijas speciālisti Harijas Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, piedzīvoja zaudējumu ar 1:2 Jaroslavļas «Lokomotiv» vienībai, kas tādā veidā panāca neizšķirtu sērijā.

Visas sērijas ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu