Ķēniņam divas rezultatīvas piespēles «Canucks» uzvarā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar divām rezultatīvām piespēlēm Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien izcēlās Ronalds Ķēniņš, palīdzot Vankūveras «Canucks» komandai ar 6:5 pēcspēles metienu sērijā savā laukumā pieveikt Sentluisas «Blues».

24 gadus vecais Latvijas uzbrucējs pirmo rezultativitātes punktu mačā nopelnīja otrās trešdaļas 11. minūtē, kad precīzi meta dāņu uzbrucējs Janniks Hansens, bet 7 minūtes vēlāk vārtus pēc Ķēniņa piespēles guva zviedrs Henriks Sedīns.

Ar Ķēniņa līdzdalību «Canucks» ieguva divu ripu pārsvaru - 4:2, ko gan cīņas turpinājumā neprata nosargāt.

Ķēniņš uz ledus pavadīja 13 minūtes un 5 sekundes, kuru laikā pa vārtiem nemeta, lietoja četrus spēka paņēmienus un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Mača spožākās zvaigznes titulu ieguva «Canucks» šveiciešu aizsargs Janniks Vēbers, kurš panākumu kaldināja ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli.

Ķēniņš šīs sezonas 14 mačos guvis 3 vārtus, izpildījis 7 rezultatīvas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Turnīra tabulas Rietumu konferencē «Canucks» ar izcīnītiem 75 punktiem 62 mačos ieņem 6. vietu, kamēr «Blues» 85 punkti 63 spēlēs dod 3. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu